adad

love much & live well with munchkin

Thursday, December 16, 2010

ni jawapan die ellahanim




LET'S.....





Apa benda paling penting dalam hidup anda?
buat mse skunk ni xde bnde yg penting dlu ade ar mcm kasut futsal,jersey pastu cd anime..2 je lah..



Benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri?
buku komik under 18..


Di mana tempat korang nak melangsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang?
kalo bleh nk smue tempat tp x dpt de jep..haha..mngkin kt selangor &kelantan..di rumah sye dan rumah die..heheehe...pastu tema kalo boleh nk wrne putih ngan purple xpon silver ngan purple...

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
ye betul..mmg sedang dilamun cinta

Berapa lama lagi korang akan mencintai kekasih korang?
mngkin dalam 1000 tahun lagi,xpon smapi x terkira ar .

Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
buku under 18..

Antara mak ayah korang, mana korang lebih mesra?
dua dua sama.

Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang.
elyana,lee hyo ri,kazuya ngan shun ogiri..
pastu yg paling penting stiap hari nk kne jumpe adalah ELLAHANIM BINTI MUHD NAIM..die lah yg paling betul2 sye nk jmpe skunk...

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
kt umah mesin basuh..
kt kolej pakai tangan


Di manakah tempat yang korang btol2 nak pergi?
semue tempat dan dihimpit dgn ellahanim..hehe..
yg paling penting paris lah

Pilih salah satu, peluk atau cium?

nak due2 jugak!!!!!...



Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda.
ELLAHANIM
cantik,
comel.
cerdik,
pelawak,
kekasih,
teman hidup,
org paling bek dan pnah menukar sifat sye..
(sorry bgi lebih coz mmg x bleh skit kalo pasal die)


Benda yang paling korang sayang dalam hidup korang?
xde hanye nyawa ellahanim

5 lagu yang korang suka & selalu dengar.
ellahanim:gantung
ellahanim:tunjukkan aku
ellahanim:usah lepasakn
ellahanim:lagu tidor yg comel2
ellahanim:smue lagu die lah..

Thursday, August 19, 2010

Buke pose ngan datin agi...hehehe

  1. ari ni ak buke pose agi ngan datin ak yg tersyg..hehehe..kali ni buke kt kdai mkan atas bukit kt area bangi gak...tmpat die mmg best tp die nyer layanan cm bodo..kecian datin ak..die order lala asam pedas,mhal gak lah smpai RM6.00..tp die nyer isi xde...kecian datin ak..ak panas je tgk die nyer lala td..ak bengang gak,agak2 lah kdai ni pon..yg best plak 2,ngat nk pnggil pelayan kdai 2 coz nk report ar kn...pas2 die blah cmtu je..lagi tmbah bengang ak tgk..nsib bek mse byar mkanan td die x kire yg lala 2,kalo x ak ngan datin ak bergabung bakar kdai 2..2 first n last mkan kt situ....tp cm ner pon ak hepy coz dpt buke pose ngan die...syg die ssgt...muahxx..hehehe

Tuesday, August 3, 2010

gadisku-dng

video

lagu ni jaming ske2...pastu tbe2 trbentuklah satu band...D'nice guyz..
haahaha

Friday, July 30, 2010

lagu favourite aku..


Dilema Cinta

Seberapa salahkah diriku
Hingga kau sakiti aku begitu menusukku
Inikah caramu membalas
Aku yang selalu ada saat kau terluka

Seberapa hinanya diriku
Hingga kau ludahi semua yang ku beri untukmu
Tak ada satu pun perasaan yang mampu membuatku begitu terluka

Namun ku terlanjur mencintai dirimu
Terlambat bagiku pergi darimu
Bagiku terlalu indah perasaan itu
Tak mudah untukku menjauh darimu

Telah ku coba segala cara
‘Tuk bahagiakan kamu
Merebut hatimu
Namun tak semudah yang ku bayangkan
Bila kau tak inginkan ku ’tuk di sisimu

Tak pernah kurasakan sebelumnya
Menginginkan dirinya hingga ku tak kuasa
Meyakini hatiku bahwa ku mampu berlalu

Namun ku terlanjur mencintai dirimu
Terlambat bagiku pergi darimu
Bagiku terlalu indah perasaan itu
Tak mudah untukku menjauh darimu

Namun ku terlanjur mencintai dirimu
Terlambat bagiku pergi darimu
Bagiku terlalu indah perasaan itu
Tak mudah untukku menjauh darimu

ak bkan seperti die

mmg slame ni ak kurang contack ngan die,tp bkan sbb prangai ak sme cm die...ak xnk pon jadi cm die....susah sgt ke nk pham bnde ni...agak2 lah nk men tuduh je...ak de prasaan gak bkan die sowng de prasaan..hati ak nk kene jge gak..ntah lah,mnggu ak sbuk sgt coz byk bnde nk kne prepare,2 yg ak x dpt nk lepak ngan die...bkan ak nk jadi cm die....ak arap sgt die bgi smangat kt ak n sokong tp pe yg ak dpt...erm x pelah...

Wednesday, July 28, 2010

birthday ak nk dekat

7 ogos smakin hampir..ak arap awek ak bce post ni coz ak nk bgtau yg ak nk present tok ari jadi ak..kalo bleh ak nk mintak 3 bende..first ak nk die org pertame wish ak,due ak nk die syg ak smapi die mati ngan ak..and last ak nk kasut futsal f50...hahaha..die dh pegang kasut 2 kt al ikhsan..
hahaah...kalo bleh die bgi kt ak 3 bende 2...hahhaaa...

NI GAMBAR KASUT 2 TP YG FUTSAL NYER LAH


Tuesday, July 27, 2010

Queen Control




yeahhh, setelah menggunakan semua tenaga yg ada untuk memujuk myotherhalf bg password dia, finally, I GOT IT. bukannya aper, cuma ingin mempublishkan sesuatu yang mmg da lama tersimpan.. benda ni tiada kaitan ngn ape2 n sape2 cuma kebenaran yg mmg ramai xtahu. (dah la xtau, ckap gebangnya, mcm tau plak pasal hidup aku n myotherhalf. dush dush!!)





since the day i became suleiman's other half, mmg ramai yg kata dia kena queen control ngn aku. xksah la yang kata tu, kawan, member, geng, gu or what. yang pastinyanya memang KATA!



:.Mr.Mama.:
:.Takut Bini.:
:.muka mcm perogol tp dalam hati ader taman.:
:.ikut cakap awek, xjantan lansung.:
.......n so on


tp korang xpernah tahu, betul ker mtotherhalf takut kt aku? takut kehilangan aku mungkin, tp takut kat ak, mmg TAK MUNGKIN !! ak hormat dia sebagai org yang paling rapat ngn ak, luahkan ape ak xpuas hati, mnangis, bergelak..semua dgn dia..

mungkin cara aku bergurau or layan myotherhalf dpn public mnyebabkan org slah faham, but the truth is, tlg lah, hidop kitaorg, hanya ada kitaorg sbgai victims, witness n judge! so, please dont ever judge us!

kalau korang still nk mngutuk myotherhalf,sorry to say la, aku tgk korang pom, ttp xberjaya ngn hidop, pelajaran, n percintaan! soo,, KEEP TALKING LOSER!!


kerana kami akan terus BAHAGIA!!


posted by suleiman shah's otherhalf :)

pertubuhan band

hahaa.....akhir nyer trciptalah sbuah band baru kt malaysia ni...wlaupon cm bodo tp ok lah....leh kate gempak gak ar....ahhaa...siap de lagu sndiri kot..kite dh start training...tnggu nk perform je xlme lagi...so kite tnggu jelah...we will do our best...hahahaha

nama2 ahli band

munir -led gitar
kery -rhythm gitar
ammar-bassist
hafiz -drummer
leman -vokalis

Monday, July 19, 2010

Berjalan2 di zoo

letih ye syg
hahahaa...

chumil ar kt blakang tu...
hahahaa...

bek2 kpale 2 syg,kang kne gigit plak nnti
ahhahahaa...

nk knal leh x??

penakut!!!

die bersma dgn adik lelaki die....hahahah
mse ni mke syg sgt bhagia jmpe die....
hahahahaa...

ak mmg pndai bgi mkan kt binatang...hahahaa...

due2 mke kepenatan yg teramat smpai merah....
mke syg x leh blah..cute pon de gak...
hahaahaa

gajah pon nk interframe amik gmbar...
adoyai..nsib mke x encem....
ahhaahahaa

nice edit oleh syg..
tp x nmpak huruf a kt blakang...
sory syg